Er vision är vårt mål

aternus fastighet

Aternus fastighet hyr ut allt från lokaler- så som kontor, lager m.m. till boenden i from av såväl hus som lägenheter, både till privatpersoner och företag. Aternus bygg förvaltar i sin tur alla våra lokaler och boenden, vilket ser till att ni får mycket förmånliga priser på fräscha, uppdaterade och bra belägna fastigheter.
Vi på Aternus ser till att vi är den enda kontakt ni behöver när ni hyr av oss, då vi sköter underhållet, städning av eventuella trapphus och gemensamma utrymmen, förvaltning av den eventuella utomhusmiljön, samt jour vid kontaktbehov. Vi vill göra det så lätt för våra kunder och klienter att hyra av oss som möjligt.

Bekvämligheter

I våra lokaler och bostäder finns det tillgång till parkering och wifi. En del parkeringar har även laddningsstationer för elbilar. Allt för att göra det så smidigt och bekvämt som möjligt för våra kunder.

Städning

Vi ser alltid till att det är ordentligt städat och rengjort i alla våra lokaler och bostäder inför en ny kund eller klient. Allt i byggnaden är funktionkontrollerat och grundligt rengjort vid inflytt.

Belägenhet

Våra lokaler och boenden är belägna på olika ställen. Därför har du som klient och kund en bred valmöjlighet i hur pass central fastighet du vill ha. De flesta av våra fastigheter har tillgång till en bra förbindelse i form av nära belägen kollektivtrafik, vilket gör läget mer flexibelt.

Kontakta oss

Vi på Aternus tar gärna emot frågor eller eventuella funderingar du kan tänkas ha. Så klicka på knappen nedan “Kontakta oss” för kontaktuppgifter.