Din vision är vårt jobb

aternus bygg

Projektering

Aternus medarbetare har lång erfarenhet när det kommer till projektering, och assisterar och styr upp hela byggnadsprocessen. För att skapa en så bra byggnation som möjligt är planeringen och förberedelsen fundamental och vital för ett bra slutresultat.

Byggservice

Aternus utför både nybyggnationer, men även tillbyggen på redan befintliga byggen eller tomter. Våra team av hantverkare ser till att allt från husgrunden, till tillvalen i byggnationen blir precis som ni vill.

Materialhantering

Att välja rätt material i byggnationer av alla slag är A och O. Vi på Aternus hjälper er med materialinköp till förmånliga priser för att skapa ett hållbart boende i kvalitetsmaterial.

bygg tjånster

ny/om och
tillbyggnationer

Betong, mur
och putsarbeten

Bostäder
kommersiella

Köksmontage
Köksrenoveringar

Takläggning
fasadrenoveringar

Dörr
Fönstermontage

KAKEL OCH
KLINKER

Byggnation av
carport/garage

Our clients

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VÅRA TIDIGARE PROJEKT

Vi har erfarenhet av alla typer av projekt sedan tidigare, både tillbyggen och nybyggnationer i allt från bostäder i form av villor och lägenhetshus till kontor och lagerlokaler. Därför tar vi emot projektförfrågningar om alla typer av byggnationer.

Project name